• Μετεκπαίδευση- Dpt of Psychiatry –  University of Cambridge
 • τ.  Clinical Research Fellow – Dpt of Psychiatry – University of Oxford
 • τ. Consultant – Cambridgeshire and Peterborough NHS Foundation Trust

Dr. Νικήτας Αρναούτογλου, PhD, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Το Ιατρείο δέχεται ασθενείς μόνο με ραντεβού.

Αγίας Σοφίας 10 (Κέντρο Θεσσαλονίκης).
Τηλέφωνο επικοινωνίας Ιατρείου: +302310.28.44.34
Κινητό επικοινωνίας – Ραντεβού: (+30) 6947.002.834

EMAIL 

nikitas.arnaoutoglou@gmail.com

To email δεν χρησιμοποιείται για κλινικές ερωτήσεις, ούτε για ραντεβού.

Ιατρείο στην Θεσσαλονίκη

Διατηρώ ιατρείο στην Αγίας Σοφίας 10, στην Θεσσαλονίκη.

Στο ιατρείο αντιμετωπίζονται:

 • περιστατικά άγχους
 • κατάθλιψης
 • διαταραχής (κρίσεων) πανικού
 • διπολικής διαταραχής,
 • διαταραχές πρόσληψης τροφής (βουλιμία, ανορεξία)
 • διαταραχές προσωπικότητας
 • ψυχωσικές εκδηλώσεις και
 • διαταραχές μνήμης

Μετά την κλινική εξέταση και λήψη του ιστορικού, ο ασθενής μαζί με τον γιατρό θα χαράξουν ένα κοινό θεραπευτικό πλάνο. Αυτό μπορεί να είναι με την βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής ή όχι.

Εάν τα συμπτώματα είναι ήπια ή ο ασθενής επιθυμεί μία ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, τότε υπάρχει η δυνατότητα ψυχοθεραπείας.

Βιογραφικό

Έχω μετεκπαιδευτεί στο Τμήμα Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου του Cambridge (2017-2019) και το τμήμα Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης (2015-2017), στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Επίσης έχω εργαστεί ως Fellow και Consultant Ψυχιατρικής στο Cambridgeshire & Peterborough NHS Foundation Trust, τo Oxford Health NHS Foundation Trust (Specialty Doctor Old Age Psychiatry) και ήμουν συνεργάτης του Eρευνητικού Κέντρου Windsor.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη. Αφού αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου το 2004, υπηρέτησα 12 μήνες στον Ελληνικό Στρατό ως οπλίτης Ιατρός. Το 2005 διετέλεσα την υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στο Π.Ι. Ωραίου του Κ.Υ. Εχίνου, που συγκαταλέγονται στα άγονα χωριά της Θράκης,  και έλαβα υποτροφία από το Ι.Κ.Υ. για την τέλεση διδακτορικής διατριβής με γνωστικό αντικείμενο τις “Νευροεπιστήμες”. Από το 2005 μέχρι το 2011 υπήρξα Επιστημονικός συνεργάτης της Ιατρείου Μνήμης, Alzheimer και συναφών διαταραχών της Α’ Νευρολογικής Κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο ΑΧΕΠΑ. Ταυτοχρόνως συνέχισα την μετεκπαίδευση μου για 1 1/2 χρόνο στην Παθολογία του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μετέπειτα για ένα συναπτό έτος στην Νευρολογία στο 1ο Θεραπευτήριο του ΙΚΑ Αθηνών.

Το 2011 μου απονεμήθει με «Αριστεία» ο τίτλος του Διδάκτορα Ιατρικής Σχολής, με θέμα διατριβής: “Η Οπτική Αντίληψη στην Ν. Alzheimer και την Αγγειακή Άνοια”.

Από το 2011 μέχρι το 2015 υπήρξα ειδικευόμενος Ψυχιατρικής της Β’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παρακολούθησα το μετεκπαιδευτικό τριετές πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Ψυχιατρική και την Ψυχοθεραπεία. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιελάμβανε εκτός από την βασική ψυχιατρική εκπαίδευση, εξάσκηση και εκπαίδευση σε πρακτικές CBT, ομαδικής,  συστημικής ψυχοθεραπείας, ψυχαναλυτικής θεωρία και εκπαίδευσης, ψυχο-εκπαιδευση και υποστήριξη, τεχνικές ΓΑΨ, θεραπεία ζεύγους και οικογενειακά μοντέλα και μερική εκπαίδευση και προσέγγιση στην παιδοψυχιατρική .

Τις χρονιές 2013-2015 ήμουν εκλεγμένο μέλος του διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ειδικευομένων Ψυχιατρικής Ελλάδος (Κλάδος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας) και Εκπρόσωπος των Ελλήνων Ειδικευομένων στο Διεθνή Ευρωπαϊκό Φορέα EFPT.

Το Ιατρείο του Κου Νικήτα Αρναούτογλου δέχεται ασθενείς μόνο με ραντεβού.

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας Ιατρείου για ραντεβού: 6947.002.834
 • Email: nikitas.arnaoutoglou@gmail.com